Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ Mäntän apteekissa?

Farmaseutille vakituinen työpaikka Mäntän apteekissa

Hei, farmaseutti haluatko työskennellä Pohjois-Pirkanmaalla järvien ympäröimässä Mänttä-Vilppulan taidekaupungissa?  Yhden työntekijämme siirtyessä uusiin haasteisiin  vahvistamme tiimiämme farmaseutilla.  Myös osa-aikainen tai määräaikainen työsuhde on mahdollinen.  Työtehtäviä voimme muokata vahvuuksiesi ja mieltymystesi mukaan. Tervetuloa joukkoomme!

Apteekkimme palvelee arkipäivisin klo 9 -17 ja  lauantaisin klo 9-14. Tarjoamme mukavat asiakkaat ja kivat työkaverit. Käytössämme on modermi Pd3-apteekkiohjelmisto,  VerkkoApteekki Treet ja noutolokerikko. Hakemuksesi voit laittaa apteekkarillemme osoiteeseen marja.lehtonen@apteekit.netVoit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  034747326. Proviisorimme Maija antaa myös mielellään lisätietoja.  Asunnon hankinnassa avustamme.

Vakituisille ja pidempiaikaiselle sijaiselle tarjoamme mm. liikuntaseteleitä ja sairauskuluvakuutuksen.

Proviisorille määräaikainen paikka apteekkarinvaihdokseen saakka

Oletko kenties vastavalmistunut proviisori  tai muuten kiinnostunut muutaman kuukauden työskentelystä Mäntän apteekissa (vaihdos tapahtuu ehkä alkuvuodesta 2024)? Apteekkarinvaihdokseen valmistautuminen tuo paljon normaalista poikkeavaa lisätyötä apteekkarille ja muulle henkilökunnalle. Nyt olisi oiva tilaisuus nähdä apteekin arkea myös tältä kannalta. Mikäli kiinnostuit, otahan yhteyttä apteekkari Marja Lehtoseen marja.lehtonen@apteekit.net

Apteekkimme palvelee arkipäivisin klo 9 -17 ja  lauantaisin klo 9-14. Tarjoamme mukavat asiakkaat ja kivat työkaverit. Käytössämme on modermi Pd3-apteekkiohjelmisto,  VerkkoApteekki Treet ja noutolokerikko. Hakemuksesi voit laittaa apteekkarillemme osoiteeseen marja.lehtonen@apteekit.net.  Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  034747326. Proviisorimme Maija antaa myös mielellään lisätietoja.  Asunnon hankinnassa avustamme.

Vakituisille ja pidempiaikaiselle sijaiselle tarjoamme mm. liikuntaseteleitä ja sairauskuluvakuutuksen.

Harjoittelupaikka

Apteekkimme tarjoaa harjoittelupaikkoja farmasian alan opiskelijoille. Opiskelijat tuovat mukavasti uusia ajatuksia ja vaativat vastauksia välillä visaisiinkin kysymyksiin!

Tietoa meistä ja paikkakunnasta

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset  ja asiakkaat mukavia.  Kuulumme Avainapteekkeihin. Apteekkarimme on koulutusmyönteinen ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. sairauskuluvakuutus ja virikesetelit. Kuulumme Liikkujan Apteekki -verkostoon ja meillä on ollut liikunnallista yhteistyötä myös Trainer4You:n kanssa.  Olemme myös järjestäneet vuosittain jotain mukavaa rentoa yhdessäoloa.  Apteekkijärjestelmämme on moderni pd3, johon sisältyvät mm.  Procuro ja Presto. Käytössämme on myös Treet-VerkkoApteekki ja noutolokerikko sekä  sähköinen EasyMedi -tilausjärjestelmä. Toimitamme myös annosjakelulääkkeitä.

Paikkakuntana Mänttä kuuluisa taiteesta, musiikista, hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Paikkakuntamme on järvien ympäröimä. Toimimme opetusapteekkina farmasian opiskelijoille. Meillä on myös kokemusta merkonomiopiskelijoiden työssäoppimisjaksojen ohjaamisesta ja tet-tutustujista. Jos apteekki harjoittelupaikkana kiinnostaa, olethan yhteydessä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään apteekissamme, voit jättää hakemuksen cv:n kanssa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net.  Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  034747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä.