Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ Mäntän Apteekissa?

Farmaseutin sijaisuus huhtikuusta 2020 alkaen

Meillä on täällä iloisia uutisia kerrottavanamme. Yksi osaavista farmaseuteistamme jää huhtikuussa äitiyslomalle. Olisitko kenties juuri Sinä se henkilö, joka tulisit täydentämään hyvää tiimiämme farmaseuttimme äitiysloman ajaksi näillä näkymin vuoden 2021 kevätpuolelle saakka?  Normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi sinun olisi mahdollista osallistua annosjakelutiimiimme ja ottaa vastuuta myös markkinoinnista mm.  osallistumalla yrityksemme facebook-sivujen ylläpitoon. Työnkuvaasi voimme muokata taitojesi ja mieltymystesi  mukaan. Myös keväällä 2020 farmaseutin oikeudet saavat opiskelijat otetaan huomioon.

Harjoittelupaikka

Apteekkimme tarjoaa harjoittelupaikkoja farmasian alan opiskelijoille.Opiskelijat tuovat mukavasti uusia ajatuksia ja vaativat vastauksia välillä visaisiinkin kysymyksiin! Keväällä 2020 farmaseutin oikeudet saava opiskelija voisi hakea myös yllä avoimena olevaa farmaseutin sijaisuutta.

Tietoa meistä ja paikkakunnasta

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset  ja asiakkaat mukavia.  Kuulumme Avainapteekkeihin. Apteekkarimme on koulutusmyönteinen ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. sairauskuluvakuutus ja virikesetelit. Kuulumme Liikkujan Apteekki -verkostoon ja meillä on ollut liikunnallista yhteistyötä myös Trainer4You:n kanssa.  Olemme myös järjestäneet vuosittain jotain mukavaa rentoa yhdessäoloa.  Apteekkijärjestelmämme on moderni pd3, johon sisältyvät mm.  Procuro ja Presto. Kotihoidon ja hoitokotien tilauksissa käytämme sähköistä EasyMedi -tilausjärjestelmää. Toimitamme myös annosjakelulääkkeitä.

Paikkakuntana Mänttä kuuluisa taiteesta, musiikista, hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Paikkakuntamme on järvien ympäröimä. Toimimme opetusapteekkina farmasian opiskelijoille. Meillä on myös kokemusta merkonomiopiskelijoiden työssäoppimisjaksojen ohjaamisesta ja tet-tutustujista. Jos apteekki harjoittelupaikkana kiinnostaa, olethan yhteydessä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään apteekissamme, voit jättää hakemuksen cv:n kanssa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net.  Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä.