Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ Mäntän Apteekissa?

Kesätyötä apteekin teknisen tehtävissä

Pidätkö asiakaspalvelusta? Haluaisitko tutustua apteekkityöhön sisältäpäin?  Tarjoamme siis  täällä Mänttä-Vilppulan 1. apteekissa asiakaspalvelusta pitävälle henkilölle työtä koko kesäksi tai sopimuksen mukaan, osa-aikaisuuskin on mahdollista järjestää.  Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset ja asiakkaat mukavia. Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14. Kuulumme Avainapteekkeihin.

Paikkakuntana Mänttä kuuluisa taiteesta, musiikista ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Täällä on tilaa hengittää - myös ilman maskia!

Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net mielellään 15.3.2021 mennessä, niin olet varmasti mukana. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-4747326.  Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä ja tietenkin Marja-apteekkaria.  Asunnon hankinnassa autamme mielellämme mikäli tarvetta. Tavataan apteekilla!

Harjoittelupaikka

Apteekkimme tarjoaa harjoittelupaikkoja farmasian alan opiskelijoille.Opiskelijat tuovat mukavasti uusia ajatuksia ja vaativat vastauksia välillä visaisiinkin kysymyksiin!  Keväällä 2021 farmaseutin oikeudet saava opiskelija voi hakea myös kesäfarmaseutiksemme.

Tietoa meistä ja paikkakunnasta

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset  ja asiakkaat mukavia.  Kuulumme Avainapteekkeihin. Apteekkarimme on koulutusmyönteinen ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. sairauskuluvakuutus ja virikesetelit. Kuulumme Liikkujan Apteekki -verkostoon ja meillä on ollut liikunnallista yhteistyötä myös Trainer4You:n kanssa.  Olemme myös järjestäneet vuosittain jotain mukavaa rentoa yhdessäoloa.  Apteekkijärjestelmämme on moderni pd3, johon sisältyvät mm.  Procuro ja Presto. Kotihoidon ja hoitokotien tilauksissa käytämme sähköistä EasyMedi -tilausjärjestelmää. Toimitamme myös annosjakelulääkkeitä.

Paikkakuntana Mänttä kuuluisa taiteesta, musiikista, hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Paikkakuntamme on järvien ympäröimä. Toimimme opetusapteekkina farmasian opiskelijoille. Meillä on myös kokemusta merkonomiopiskelijoiden työssäoppimisjaksojen ohjaamisesta ja tet-tutustujista. Jos apteekki harjoittelupaikkana kiinnostaa, olethan yhteydessä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään apteekissamme, voit jättää hakemuksen cv:n kanssa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net.  Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä.

Avoin työhakemus

Voit myös jättää meille avoimen työhakemuksen yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.