Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ Mäntän apteekissa?

Avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Mäntän apteekissa? Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja mutta voit laittaa avoimen hakemuksesi osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net.  Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  034747326.

Harjoittelupaikka

Apteekkimme tarjoaa harjoittelupaikkoja farmasian alan opiskelijoille. Opiskelijat tuovat mukavasti uusia ajatuksia ja vaativat vastauksia välillä visaisiinkin kysymyksiin!

Tietoa meistä ja paikkakunnasta

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset  ja asiakkaat mukavia.  Kuulumme Avainapteekkeihin. Apteekkarimme on koulutusmyönteinen ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. sairauskuluvakuutus ja virikesetelit. Kuulumme Liikkujan Apteekki -verkostoon ja meillä on ollut liikunnallista yhteistyötä myös Trainer4You:n kanssa.  Olemme myös järjestäneet vuosittain jotain mukavaa rentoa yhdessäoloa.  Apteekkijärjestelmämme on moderni pd3, johon sisältyvät mm.  Procuro ja Presto. Kotihoidon ja hoitokotien tilauksissa käytämme sähköistä EasyMedi -tilausjärjestelmää. Toimitamme myös annosjakelulääkkeitä.

Paikkakuntana Mänttä kuuluisa taiteesta, musiikista, hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Paikkakuntamme on järvien ympäröimä. Toimimme opetusapteekkina farmasian opiskelijoille. Meillä on myös kokemusta merkonomiopiskelijoiden työssäoppimisjaksojen ohjaamisesta ja tet-tutustujista. Jos apteekki harjoittelupaikkana kiinnostaa, olethan yhteydessä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään apteekissamme, voit jättää hakemuksen cv:n kanssa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net.  Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  034747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä.