Kosmetiikka

Apteekkikosmetiikkaa jokaisen tarpeisiin

Onko ihosi herkkä, onko sinulla iho-ongelmia vai etsitkö vain muuten hinta-laatusuhteeltaan hyvää kosmetiikkaa?

Mäntän Apteekin Kosmetiikkahyllyistämme löytyy laadukkaita apteekkikosmetiikkatuotteita mm. Vichy, Widmer, Aco ja Avene. Lisäksi valikoimissamme on herkällekin iholle soveltuva mineraalimeikkisarja IDUN Minerals. Tuotteet ovat hoitavia ja niissä on minimoitu mm. allergiaa aiheuttavat aineosat. Mukana on kaikki tarpeellinen mutta ei mitään turhaa.

Ihonhoitoon perehtynyt henkilökuntamme auttaa sinua ihoosi liittyvissä kysymyksissä. Monipuolisen kosmetiikkavalikoimamme avulla löydämme juuri sinulle sopivat ihonhoidontuotteet.

Avene on monipuolinen ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Avene kosmetiikka pohjautuu ranskalaiseen ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen, jonka vaikutukset on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tuotteet valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten Avene on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Avenen hoitotuotteissa on sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avene–tuotteissa tarvitaan vähemmän säilöntäaineita ja valikoimasta löytyy tuotteita täysin ilman säilöntäaineita. Osalla Avene-tuotteista on Allergia- ja astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

Avene-valikoimiimme kuuluvat myös värivoiteet, peitepuikot, ripsivärit ja tuotteet huulille. Nämä tuotteet sopivat hyvin myös herkälle ja allergiselle iholle sillä ne on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Aco on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Yrityksellä on oma tuote kehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. Acon tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Ne sisältävät vain muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita, joiden vaikutus on selkeä. Ne eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita. Kaikkien tuotteiden laatu on varmistettu huolellisesti tarkoilla tutkimuksilla ja turvallisuusdokumentoinnilla, ja ne on kehitetty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten. Aco on kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tilanteisiin – ongelmattomasta ihosta herkimmillekin ihotyypeille.

Widmer – ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitetään Widmerin omissa laboratorioissa yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Bakteerittoman tuotannon ansiosta säilöntäaineiden käyttö voidaan rajata minimiin, mikä parantaa tuotteiden siedettävyyttä. Kaikki tuotteet valmistetaan noudattaen farmaseuttisia linjauksia ja ne täyttävät tiukat laatu- ja valvontakriteerit. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Uutuutena Louis Widmerin -sarjassa on sensuellit, iholle hellävaraiset tuoksut ilman tuoksuallergeeneja. Uudet tuoksut eivät sisällä 26 yleisesti herkistävää tuoksuallergeenia*
*EU-määräyksen Annex III 1223/2009 ohjeistuksen mukaisesti.

Vichy ja Loreal panostavat erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi ainutlaatuista Vichy Thermal Spa-lähdevettä, joka sisältää yhteensä 15 eri mineraalia. Lähdevesi on 100 % luonnon raaka-aine ja se rauhoittaa sekä vahvistaa ihoa. Tämän ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Lähdeveden sisältämät mineraalit auttavat erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Vichy-tuotteiden turvallisuus, tehokkuus ja miellyttävyys perustuvat Loreal-laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Kauneus alkaa hyvinvoivasta ihosta ja ihanneiho on jokaisen ulottuvilla. Vichy-pakkaukset on helppo tunnistaa elinvoimaisesta V-kirjaimesta.

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.