Avainasiakkuus

Liity Avainasiakkaaksi, se kannattaa!

Mäntän Apteekin avainasiakkuus kannattaa! Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Liittymällä avainasiakkaaksi saat edut heti käyttöösi ja keskittämällä asiointisi meille myös kokonaislääkityksen hallinta helpottuu. Lisäksi lääkitysturvallisuus paranee, kun voimme tallentaa apteekin käyttöön tietoa lääkeaineallergioista ja muista asiakkaan erityistoiveista.

Avainasiakkuus mahdollistaa lääkkeiden yhteisvaikutusseurannan ja kokonaislääkityksen hallinnan entistä paremmin. Tämä parantaa lääkitysturvallisuutta.

Avainasiakkuudesta on asiakkaille hyötyä myös taloudellisesti. Osa tarjouksistamme koskee kaikkia asiakkaita, osa on vain Avainasiakkaille suunnattuja. Avainasiakkaanamme kaikki Mäntän apteekissa tekemäsi reseptivapaat ostokset kerryttävät myös ostohyvitysalennusta, joka on 1-5 % ostokertymästä riippuen. Saat ostohyvityskertymäsi mukaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Halutessasi voit liittää samaan ostohyvityskertymään kaikkien samassa taloudessa asuvien perheenjäsentesi tekemät ostot. Ostohyvitykset ovat voimassa vain omassa Avainapteekissasi. Avainasiakkaille on suunnitteilla myös muita etuja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ostokertymää kartuttavat kaikki reseptivapaat ostokset:

  • Kaikki ostamanne käsikauppalääkkeet
  • Muut apteekin myymät itsehoitotuotteet ja lääkkeettömät valmisteet

Avainasiakkaan bonusprosentit:

Ostot/kalenterivuosi  ja bonusprosentti (voimassa toistaiseksi)
50 – 100 €           1 %
101 – 200 €        2 %
201 – 300 €        3 %
301 – 500 €        4 %
yli 500  €              5 %

Bonusalennusta annetaan:

  • Kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

 

Liittyminen Avainasiakkaaksi:

Avainasiakkaaksemme voit liittyä apteekissamme täyttämällä ja allekirjoittamalla liittymislomakkeen.

Liittyessäni Mäntän Apteekin Avainasiakkaaksi hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Mäntän Apteekin asiakasrekisteriin. Mäntän apteekin kanta-asiakaskorttina toimii Kela-kortti, joka tulee esittää ostokertymien kirjaamiseksi kassalla ja reseptintoimituksen yhteydessä. Tietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Hyväksyn myös, että minulle voi lähettää sähköpostiviestejä tarjouksista ja apteekin tapahtumista. Jos henkilötiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä Avainapteekkiini.  Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Henkilötietoja käsitellään Avainasiakkaan asioinnin, asiakaskyselyiden, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Avainapteekkien asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskeva informaatio on sisällytetty Avainapteekkien tietosuojaselosteeseen.  Mäntän apteekin tietosuojaseloste avainasaikkuudesta löytyy tästä.

Elämänmittaista huolenpitoa!

Elämänmittaista huolenpitoa

Oma tai läheisen muistisairaus herättää huolta ja kysymyksiä. Siksi me Avainapteekissa olemme koonneet Muistipalvelupaketin yhdessä Muistiliiton kanssa. Maksuton Muistipalvelupaketti on tarkoitettu niille, joilla on todettu tai epäillään alkavaa muistisairautta. Kansiossa on myös tietoa apteekikimme tarjoamista, arkea helpottavista palveluista. Haluamme olla tukenasi!

Meille Avainapteekkilaisille asiakkaittemme elämänmittainen huolenpito on sydämenasia. Haluamme olla apunasi kaikissa elämänvaiheissasi. Olemme perehtyneet muistisairauksiin, ja teemme yhteistyötä Muistiliiton kanssa. Jokainen Mäntän Apteekin työntekijä on suorittanut Muistiliiton "Muistikummi" -koulutuksen. Todistuksena siitä Muistikummidiplomi

Muistipalvelupaketistamme voit lukea lisää verkosta mutta paras tapa on tulla paikan päälle tutustumaan palveluumme farmasistimme avustuksella.
Hyvää tietoa muistista ja muistisairauksista saat Muistiliitosta. Suosittelemme sivua!

Avainapteekkien lahja kaikkein pienimmille ja heidän vanhemmilleen

Me Avainapteekeissa intoudumme vauvoista. Siksi kokosimme yhteen vauvan ensivuosien tärkeät tiedot ja listasimme tuotteet, joita vauva tarvitsee. Vauvapalvelupaketista lisää.

Tule hankemaan oma vauvapalvelupakettisi, jota asiantuntijamme ovat perheen kullannuppuja silmällä pitäen koonneet.

 

Uusi Avainapteekit -lehti ilmestynyt!

Jos et ole saanut lehteä kotiisi, voit hakea sen apteekistamme. Pääset tutustumaan lehteen myös TÄSTÄ