Itsehoitotuotteet

Tiesitkö, että Mäntän Apteekista löydät lääkkeiden lisäksi paljon muutakin sairauteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää? Meiltä saat myös hyviä neuvoja itsehoitosi tueksi.

Mäntän Apteekin laajasta itsehoitotuotteiden valikoimasta löydät niin ilman reseptiä saatavat lääkkeet, kuin muutkin valikoimissa olevat tuotteet helposti. Hyllyjen kyltit helpottavat tuotteiden löytymistä. Apteekkimme henkilökunta opastaa sinua mielellään ja auttaa tilanteeseen sopivimman ratkaisun valinnassa.

Valikoimaamme kuuluu runsaasti ilman reseptiä saatavia lääkkeitä, perusvoiteita, aknetuotteita, sidetarpeita, intiimituotteita, apteekkikosmetiikkaa sekä eläinlääkkeitä. Meillä on myös tarjolla mittareita verenpaineen ja verensokerin mittaamiseen sekä erilaisia apuvälineitä ja tukia arkea helpottamaan. Mäntän Apteekki kuuluu myös Liikkujan Apteekki -verkostoon. Meiltä löydät tuotteita ja vinkkejä liikunta-asioissa. Valikoimissamme on myös tutkittuja ja turvallisia luontaistuotteita.

Itsehoitoasioissa sinun on hyvä tuoda esille kenelle (aikuinen vai lapsi) tuote tulee, lääkkeen käyttäjän perussairaudet ja hänen käytössään olevat muut lääkkeet tai luontaistuotteet, jotta henkilökuntamme voi ottaa ne huomioon sopivimman vaihtoehdon etsinnässä.