Diabetespalvelu

Ammattilaisen apua hyvään diabeteksen hoitoon

Sairastatko diabetesta ja haluat ottaa enemmän vastuuta hoitosi onnistumisesta? Oletko epätietoinen omasta lääkityksestäsi? Onko sinulla joitain asioita, jotka haluaisit selvittää sairauteesi liittyen?

Mäntän Apteekin diabetespalvelu on apteekkimme maksullinen palvelu, joka sisältää neuvontaa ja ohjausta juuri sinulle, diabeetikko. Palvelussa käsittelemme asioita, jotka askarruttavat mieltäsi, käymme läpi omahoitosi onnistumiseen vaikuttavia arkisia asioita juuri sinun tilanteestasi käsin. Palvelussa keskitymme vointiisi kokonaisuutena emme vain sokeriarvoihisi.

Mäntän Apteekin palvelu on tarkoitettu lähinnä tyypin 2 diabeetikoille, joilla

  • diabetes on vasta todettu ja hoito aloitettu
  • lääkitykseen on tehty muutoksia
  • diabetes ei ole hoitotasapainossa
  • on tarve kerrata ja käydä läpi diabeteksen hoitoon ja lääkitykseen liittyviä asioita ja esittää diabetekseen ja sen hoitoon liittyviä kysymyksiä

Palvelun avulla saat lisää valmiuksia diabeteksen kanssa elämiseen, oman terveyden edistämiseen ja neuvoja lääkkeiden oikeaan käyttöön ja lääkkeiden käyttöön liittyvien ongelmien ehkäisemiseen. Ohjaus ja neuvonta räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Palvelu toteutetaan Mäntän Apteekissa sille varatussa rauhallisessa omassa tilassa diabeteksen hoitoon erityispätevöityneen apteekkilaisen kanssa. Palvelu kestää reilun tunnin ja on maksullinen. Palvelu sisältää yleensä kaksi tapaamista. Tapaamisten väliaika sovitaan yksilöllisesti. Tapaamiskertoja on mahdollista lisätä tai vähentää asiakkaan tarpeiden mukaan.

Varaa aika apteekissa käydessässi tai soita apteekkiin puh. (03) 474 7326