Ajankohtaista / Koronaepidemia

Aukioloaikamme toistaiseksi normaalit

Arkisin klo 9 – 18

Lauantaisin klo 9 – 14

Sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 11 – 14

Puhelinnumeromme 03-4747326

Mäntän Apteekin asiointivaihtoehdot "korona-aikana"

    1. Asiointi apteekissa normaaliin tapaan (tällä hetkellä aamut ja illat ovat vilkkaampia, päiväaikaan on aika rauhallista)
    2. Puolesta asiointi: Voit pyytää toista henkilöä asioimaan apteekissa puolestasi. Reseptilääkkeitäsi saadakseen puolesta asioivalla tulee olla mukana Kela-korttisi sekä lista haettavista reseptilääkkeistä ja mahdollisista vapaankaupan tuotteista. Voit antaa puolesta asiointiin myös sähköisen valtuutuksen suomi.fi-palvelussa
    3. "Valmiiksi kassalle -palvelu": Voit soittaa etukäteen apteekkiin, jolloin käymme läpi, mitä lääkkeitä ja muita apteekkitavaroita tarvitset. Laitamme tuotteet valmiiksi ja voit käydä ostamassa valmiiksi pakatut tuotteet kassalta. Varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi. Myös toinen henkilö voi hakea tuotteet kassalta mutta tästä tulee kertoa apteekkiin etukäteen.
    4. "Pihapalvelu": Tämä edellyttää myös yhteydenottoa apteekkiin etukäteen.  Tällöin käymme läpi, mitä lääkkeitä ja muita apteekkitavaroita tarvitset.  Voit soittaa, kun olet pihassamme, niin tiedämme tulla sinua vastaan. Varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi.
    5. Meillä on myös kotiinkuljetusta ensisijaisesti tiistaisin ja perjantaisin.  Voit soittaa etukäteen apteekkiin, jolloin käymme läpi, mitä lääkkeitä ja muita apteekkitavaroita tarvitset. Otamme yhteystietosi ja toimitamme sovittuna päivänä lääkkeet kotiisi. Varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi lääkkeitä tuotaessa. Mikäli lääkkeet ottaa vastaan joku toinen, kerro siitä jo tilausvaiheessa. Kotiinkuljetuksesta perimme pienen maksun.
Pidetään fyysistä etäisyyttä mutta henkistä läheisyyttä. Noudatetaan voimassa olevia ohjeita viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Kotiinkuljetus

Mikäli sinulla ei ole henkilöä, joka voisi hoitaa apteekkiasioita puolestasi, otathan yhteyttä apteekkiin arkisin mielellään klo 10 jälkeen puh. 03-4747326, niin sovitaan järjestelyistä. Olemme laajentaneet kotiinkuljetuspalveluamme, jotta kaikki tarvitsevat saavat lääkkeensä.

On tärkeää myös seurata viranomaistiedotusta koronaepidemian aikana.
Luotettavaa tietoa saat THL:n sivuilta https://thl.fi/fi/
Mänttä-Vilppulan kaupungin verkkosivulta löytyy myös tietoa paikallisesta tilanteesta:

https://www.manttavilppula.fi/kaupunkipalvelut/paivitetty-koronatilanne/

https://www.manttavilppula.fi/kaupunkipalvelut/kaupunki-tiedottaa/

Mäntänvuoren terveyden tiedotusta pääset seuraamaan täältä:
Koronabotti ja henkisen tuen ohjelma:

https://www.terveyskyla.fi/koronabotti/